Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Agentury

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové

Česká Kamenice

Shlédnuto : 4053 krát      
Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

Jsme agentura, která je na trhu od roku 2005. Naši členové jsou rekrutováni převážně z řad rytířů. V počátcích jsme se specializovali pouze na období gotiky a baroka. Postupně členové skupiny v rámci rozšíření kvalifikace absolvovali i kaskadérské kursy u pana Petra Jákla.

Postupem času jsem na přání zákazníků rozšířili naše obzory o další historická období doslova od pravěku až po 60. léta 20. stol.

Všechny tyto období jsme schopni zrealizovat v celodenním programu nebo udělat průřez od pravěku po současnost. Nebojíme se uspořádat akci podle Vašich nejdivočejších představ. Fantazii se meze nekladou!

K našemu vybavení kromě jiného patří i sbírka funkčních replik kanonů od 14. až do 19. století, která je největší ve střední Evropě.

Aby iluze daného období byla dokonalá, máme k dispozici i historickou dobovou krčmu, která má 10 metrů v průměru a 36 metrů obslužných pultů. V krčmě Vás uvítá obsluha oblečena v kostýmech podle toho, o jaké období se zrovna jedná. Zároveň budete mít možnost zde ochutnat krom světlého piva i pivní speciály (např. červené, zelené, černé, pepřové… pivo), medovinu přímo z výzkumného včelařského ústavu nebo pokrmy vařené podle staročeských receptur.

Jednou z našich nabídek jsou i adventní programy, kde se objeví třeba sněhuláci na chůdách, světelné či ohnivé show a další program s Vánoční tématikou.

Naší doménou jsou velké ohnivé show s množstvím pyrotechnických efektů zakončené ohňostrojem.

Proč ohnivou show právě od nás? Protože má děj, který vtáhne diváka, jsou to představení, při kterých dámy nezřídka použijí své kapesníčky a pánové nešetří obdivnými výkřiky.

Pro interiéry máme připravené světelné show, které mohou být doplněné o interiérový ohňostroj. Speciálním efektem pro světelné i ohnové show jsou Visual poi. Pomocí tohoto efektu jsme schopni zobrazit znak města, logo firmy, nápisy, obrázky. Tímto způsobem zvýrazníme pořadatele nebo sponzory zajímavou a nevšední formou.
    ZPĚT     
  Váš erb, logo
osoba  Jan   Šulc
Ostatní akce

  poslat zprávu,
odkaz...
Pro zobrazení adresy se prosím přihlaste.
Poznámka: 
foto   Fotogalerie


Nejsou k dispozici žádné obrázky!

VIDEOUKÁZKA  

není k dispozici

TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>