Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Rychlý prodej :

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové
  Prodávající: | | telefon:
  zobrazit celý E-SHOP:
    ZPĚT     

           
Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

Krásný náhrdelník s květem života
Popis výrobku:
Složení: křišťálová pryskyřice, měď, křišťál, lapis lazurit, jantar, citrín, červený granát, smaragd, ametyst, šperk ve tvaru květ života, třpytky.

Orgonit navlečen na řetízku z chirurgické oceli pro alergiky 60. cm.

Rozměr orgonitu: šířka 3. cm. výška 4. cm. tloušťka 0,6. cm.

Květ života
Má obrovské množství skrytých významů a člověk potřebuje otevřenou mysl a nekonečnou pokoru k odhalení jeho tajemství. Květ života může sloužit po celý život jako zrcadlo, ve kterém si můžete pohlížet a nalézat svůj potenciál.
Má schopnost ukazovat, jak vše pochází z jednoho zdroje a jak je vše propleteno. Každý kdo zažije tento hluboký vhled, pochopí provázanost života a vše se začne spojovat. Ale nejprve se musíme naučit otevírat postupně okna Květu Života, abychom svým přičiněním složili z malých částí celek.
Ametyst má velkou moc a obrovskou ochrannou sílu. Měli by ho nosit lidé, kteří jsou vystavováni psychickým útokům. Ametyst vás bude před těmito útoky bránit.
Ametyst podporuje střízlivost. Působí proti opilosti, nestřídmosti, přehnané tělesné žádostivosti.

Lazurit je silně duchovní kámen. Napomáhá k dosažení stavu osvícení a umožňuje duchovní cesty a navázání kontaktu se svými duchovními průvodci. Dodává mimořádnou vyrovnanost a představuje klíč k dosažení duchovních znalostí. Usnadňuje vyvolávání a výklad snů.

Dokáže rozpoznat hrozbu duševního útoku zvenčí, zastaví ho a vrátí útočící energii zpět k jejímu zdroji.

Lazurit uvádí do stavu harmonie tělesnou, duševní, citovou a duchovní rovinu. Nesoulad mezi nimi může vést k depresím, nerovnováze a ztrátě smyslu života. Navozená harmonie přináší pocit hlubokého vnitřního sebepoznání

Červený granát je velmi silný kámen, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Pomáhá překonat zastaralé myšlenkové vzorce a strnulé způsoby jednání. Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení).
Léčivé účinky
Regeneruje organismus
Čistí krev
Zrychluje metabolismus
Pomáhá lepšímu vstřebávání minerálů a vitamínů
Rovná a léčí páteř
Uzdravuje srdce a plíce
Má pozitivní vliv na buněčné struktury
Omezuje časté krvácení z nosu
Kladně ovlivňuje slezinu a žlázy
Jantar – optimismus, síla, aktivita
V jantaru proudí silná energie stromu. Můžete to nejlépe pocítit, když jantar podržíte v zavřených dlaních. Tato energie přímo působí na čakru solar plexu. Můžete cítit příjemný pocit v břiše, rozlévající se do celého těla, pocity optimismu, stability, vitality, síly a jakéhosi uvědomění si hmoty. Pravý přírodní jantar je živý (a je celkem lhostejné jakého je stáří) a velmi dobře s člověkem komunikuje.

Jantar má silné spojení se zemí a je vodičem vyšších energií – doslova člověka nabíjí silou a vírou ve správnost toho, co je. Jantar působí antidepresívně, podporuje tvořivý přístup k životu, dodává sebejistotu, chuť něco podniknout, činí svého majitele společenským a aktivním tvorem, především pokud je nošen dlouhodobě. Jantar stimuluje činnost čakry solar plexu a pomáhá uzemnění energie.

Jantar a léčení
Vibrace jantaru mají schopnost zachytit disharmonické a negativní energie, a přeměnit je na aktivní pozitivní energii, která v těle člověka rozběhne samo léčící proces. Jantar potlačuje stres, pomáhá s léčením štítné žlázy, různých krčních problémů, upravuje činnost orgánů žaludku, sleziny, ledviny, jater, močového měchýře i žlučníku. Velmi se také osvědčil při problémech s klouby. Jako elixír se používá při léčbě zranění, neboť se jedná o vynikající přírodní antibiotikum.

Citrín: Užití: hojnost, štěstí, proti nočním můrám, léčení, odstraňuje negativní energie.

Proto je velmi vhodný k dětem.

Vlastnosti: náleží planetě Slunce, elementu ohně a má projektivní energii.

Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek.
Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii.

Křišťál: vhodný na všechny zdravotní problémy,včetně problémů

duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly.

Smaragd: Je kamenem úspěšné lásky, přivádí ji do našeho života, přivolává věrnost a štěstí, partnerské vztahy udržuje v rovnováze, přináší přátelství, uklidňuje city a zajišťuje fyzickou i duševní rovnováhu, posiluje paměť, zvyšuje vnímavost, ovlivňuje vědomou i podvědomou mysl, uděluje veškeré vědění minulosti, současnosti a budoucnosti. Je též silným ochranným kamenem, během spánku zadržuje noční záření. V podnikání zajišťuje dobré obchody, podporu odbytu a zvýšení veřejného povědomí o firmě.

Otevírá srdeční čakru.

Léčebné využití: jeho zelená uklidňující barva blahodárně působí na zrak, posiluje unavené oči, obnovuje normální vidění, pomáhá při šedém zákalu, používá se jako protijed, detoxikuje játra, má silný regenerační účinek, uklidňuje nervy, snižuje horečku, potlačuje infekce všeho druhu, léčí páteř, svaly, revmatické potíže, cukrovku, zvyšuje imunitu, reguluje krevní tlak a činnost zažívacích orgánů. Dokáže pomáhat při léčbě zhoubných nádorů.
  279,-Kč Cena výrobku
  Kolik kusů chcete koupit?




      Objednací formulář       -      Adresa zákazníka      
Příjmení 
Jméno 
Ulice a číslo 
Místo bydliště 
PSČ 
   telefon 
Váš EMAIL 
Na tento Email Vám zašleme kopii objednávky
Způsob dodání :
70,-Kč platba platba předem, zaslání balíkem    
120,-Kč platba dobírkou
Poznámka k objednávce 
Odeslat objednávku:
TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>